1
sep

Open Atelier Hans Jansen - start

Kunstzinnig cursusaanbod - beginners & gevorderden


Tekenen, schilderen, etsen, houtsnede, lino, en meer! Op 1 plek, op 1 dagdeel en u kunt gewoon kiezen wat u wilt! Zo bieden we meer disciplines tegelijk aan aan nieuwe cursisten, en zo zorgen we tegelijkertijd voor afwisseling bij onze bestaande groep cursisten.

Docent Hans Jansen heeft zoveel uit zijn creatieve, kunst-mouw te schudden, dat we het eens over een hele andere boeg gaan gooien! Samen met Hans hebben we gekeken naar het totale aanbod van zijn inspirerende kwaliteitscursussen. Zo ontstond het OPEN ATELIER; een kundige en ontspannen plek waar je voor verschillende technieken terecht kunt bij Hans voor individuele begeleiding en adviezen. Denk hierbij aan: Portret, Model, Stilleven, Landschap, Fantasie, Grafische technieken.

De dag waarop de cursus plaatsvindt is onveranderd: dinsdag van 10.00-12.00 uur in principe steeds in het Kulturhusatelier.


Open Atelier gaat dinsdag 1 september 2015 van start met een eerste blok van 10 lessen op de volgende data:
8-15-22-29 september
6-13 okt
10-17-24 november
 

Mocht u nu vooraf weten dat u die 10 lessen niet allemaal zult kunnen volgen, dan bestaat de mogelijkheid om u in te schrijven voor een serie van 5 lessen die binnen de periode van de eerste serie van 10 kan worden opgenomen.

U betaalt voor 10 lessen €169,00 (exclusief lesmateriaal)
Voor 5 lessen €89,00 (exclusief lesmateriaal)
Wilt u een losse les volgen? Ook dát kan! Een losse les kost €20,00 (exclusief lesmateriaal)

U kunt zich via DEZE LINK aanmelden

meer uit agenda
Open Atelier Hans Jansen - start