2
apr

Open podium - april

Voor IEDEREEN die iets voor publiek wil doen!


Mesdames et Messieurs, meine Damen und Herren, jongens en meisjes! Vol trots presenteert Kulturhus Borne op woensdagavond 2 april het Open Podium. Voor IEDEREEN, die iets voor publiek wil doen. Kun je zingen, dansen, jongleren, goochelen, heb je een bandje, ben je een cabaretier, kun je voordragen of heb je een dijk van een powerpointpresentatie die je met iedereen wilt delen?! Dan is het Open Podium dé geschikte plek voor jou.

Het Open Podium is een vrije inloop voor iedereen die zijn talenten en kunstjes graag met publiek wil delen. Er zijn geen jury's, geen draaiende stoelen, geen commissies, er wordt  niet  gewerkt met aanmeldingen of andersoortige fratsen. Kulturhus Borne wil iedereen die zijn talent wil showen een plek in de spotlights bieden. Dus "kom uit de kast en blaas ons omver". Kulturhus Borne kijkt in ieder geval vol verwachting uit naar al dat talent!!!!

SPECIAAL PROGRAMMA: OUDER & KIND OPTREDENS!
Op 2 april valt het Open Podium midden in onze ''Week van het Kind'' en speciaal voor dit thema zijn wij op zoek naar ouders en kinderen die samen muziek maken. Het Open Podium biedt op deze woensdag ruimte aan hele speciale guests: musicerende families, vaders en dochters, moeders en zonen, enzovoort! Of die samen iets anders doen; zingen, dansen, jongleren, goochelen, grappen maken, en die dat graag met iedereen delen. 

Het programma (dd 19-3):
Karin Poorthuis treedt op met haar zonen Bart en Sjoerd Poorthuis. Karin op piano, Bart op trompet, Sjoerd op saxofoon. 
Karin & Bart: Bart: You only live twice - James Bond, van John Barry.
Karin & Sjoerd: Sjoerd: Chanson et Passepied, op. 16, van Jeanine Rueff.


Wil je ook iets doen, maak dit dan aan het begin van de avond even kenbaar aan Bert Reerink. Host en Master of Ceremony. Heb je vragen of vergt je optreden wat tijd of technische ondersteuning neem dan contact op met: info@kulturhusborne.nl

Woensdag 2 april
Aanvang 19.00 uur
De entree voor talenten en bezoekers is gratis.

meer uit agenda
Open podium - april