6
nov

Open Podium november

Uitprobeer podium voor Borns Talent


Vol trots presenteert Kulturhus Borne het Open Podium. Een Podium en avond voor IEDEREEN, die iets voor publiek wil doen. Kun je zingen, dansen, jongleren, goochelen, heb je een bandje, ben je een cabaretier, kun je voordragen of heb je een dijk van een powerpointpresentatie die je met iedereen wilt delen?! Dan is het Open Podium dé geschikte plek voor jou.

Het Open Podium is een vrije inloop voor iedereen die zijn talenten en kunstjes graag met publiek wil delen. Er zijn geen jury's, geen draaiende stoelen, geen commissies, er wordt  niet  gewerkt met aanmeldingen of andersoortige fratsen. Kulturhus Borne wil iedereen die zijn talent wil showen een plek in de spotlights bieden. Dus "kom uit de kast en blaas ons omver". Kulturhus Borne kijkt in ieder geval vol verwachting uit naar al dat talent!!!!

Wil je iets doen, maak dit dan aan het begin van de avond even kenbaar aan Bert Reerink. Host en Master of Ceremony. Heb je vragen of vergt je optreden wat tijd of technische ondersteuning neem dan contact op met:
jan.geuke@kulturhusborne.nlhttp://​jan.geuke@kulturhusborne.nl


Donderdag 6 november
Aanvang 19.00 uur
De entree voor talenten en bezoekers is gratis

meer uit agenda
Open Podium november