1
okt

Open Podium oktober

Voor IEDEREEN die iets voor publiek wil doen!


Het Open Podium is een initiatief van Kulturhus Borne en heeft als doel: "een podium bieden aan letterlijk IEDEREEN, die iets voor publiek wil doen". Kun je zingen, dansen, jongleren, goochelen, heb je een bandje, ben je een cabaretier, kun je voordragen of heb je een dijk van een powerpointpresentatie die je met iedereen wilt delen?! Dan is ons Open Podium dé geschikte plek voor jou.

 

Het Open Podium is een vrije inloop voor iedereen die zijn talenten en kunstjes graag met  publiek wil delen. We doen niet aan aanmeldingen, kwaliteitsmetingen, ballotage commissies of andersoortige fratsen. Wij zijn gewoon benieuwd hoeveel talent er in en om Borne woont. En willen iedereen de mogelijkheid bieden dit te delen.

We zeggen:  "kom uit de kast en blaas ons omver". Wij kijken in ieder geval vol verwachting uit naar jullie komst! Wil je iets doen, maak dit dan aan het begin van de avond even kenbaar aan Bert Reerink, Host en Master of Ceremonie. Heb je vragen, vergt je optreden wat voorbereiding, heb je extra technische ondersteuning nodig, neem dan contact op met: info@kulturhusborne.nl


De avond start om 19.00 uur
Entree: vrij

meer uit agenda
Open Podium oktober