26
jan

Opfriscursus voor ervaren Automobilisten

Welzijn Ouderen Borne


In opdracht van de gemeente Borne organiseert Welzijn Ouderen Borne i.s.m. verkeersinstructeurs van Veilig Verkeer Nederland een opfriscursus verkeerstheorie en praktijk. De cursus bevat twee verkeerstheorie-lessen en afsluitend praktijkdeel.

De lessen verkeerstheorie vinden plaats in Kulturhus de Bijenkorf te Borne op dinsdagochtend 26 januari en 2 februari 2016 van 9.30 tot 11.45 uur. Het afsluitende praktijkonderdeel vindt plaats op dinsdag 9 februari. Deelnemers worden deze dag in kleine groepen uitgenodigd. Onder begeleiding van een instructeur rijdt men een rit in de eigen auto; ogen en oren worden getest evenals het reactievermogen. Allemaal essentieel voor veilige verkeersdeelname.

Deze cursus is specifiek voor automobilisten met al jarenlange rijervaring. In de loop der jaren veranderd er veel in het verkeer en zijn er nieuwe verkeersborden en -regels gekomen. In een ontspannen sfeer wordt de verkeerskennis opgefrist en ontvangt men tips op de eigen rijstijl. Het gaat niet om een examen of test, maar om adviezen over veilige verkeersdeelname.

De kosten bedragen € 25,00 incl. koffie/thee.
Dinsdag 26 januari, 2 februari en 9 februari
Aanvang: 9.30-11.45 uur
Locatie: Kulturhus Borne
Opgave bij het Kulturhus: telefoon 074-2657200 of via info@woborne.nl
Voor vragen of aanvullende informatie kan contact opgenomen worden met Welzijn Ouderen Borne: 074-2674099

meer uit agenda
Opfriscursus voor ervaren Automobilisten