19
dec

POPKWIS! Serious Request 2015

Schrijf je team nu in!


Om ook dit jaar weer een duit in het Serious Request zakje te doen organiseren de Bornse muziekprofessor Herman Lansink Rotgerink en Kulturhus Borne wederom een weergaloze en supergezellige POPKWIS.  De opbrengst van de POPkwis gaat naar Serious Request. Wanneer? Zaterdag 19 december 2015! 

Alle denkbare muziekstijlen passeren de revue! Van jaren ‘60 tot en met muziek van vandaag. De kwis is geschikt voor elk niveau! Ook is er deze avond live muziek aanwezig in de gedaante van de topformatie ‘’De Kult Band’’. Uiteraard bent u als bezoeker welkom om de teams aan te moedigen en te genieten van de competitie, de zinderende spanning, onze fantastische huisband en de weergaloze presentatie van onze host en muziekprofessor Herman Lansink Rotgerink. 

Geef je team nu op via: events@kulturhusborne.nl
- geef je teamnaam door
- namen van alle teamleden en telno+emailadres van contactpersoon/teamcaptain
- max 5 leden per team
- zaal en kassa zijn geopend vanaf: 19.00 uur
- POPkwis start STIPT om 19.30 uur
- entree voor teamleden (en toeschouwers) bedraagt €6,00 per persoon, te betalen bij binnenkomst.

Er is plek voor maximaal 40 teams. En vol=vol.
Mocht een team onverwachts toch niet kunnen komen, laat ons dit dan svp uiterlijk een week vantevoren weten! Dan kunnen we teams die op de reservelijst staan, alsnog blij maken met een plekje. Altijd beter dan no-show, toch?! In 2014 kwamen 2 teams last minute niet opdagen terwijl er 5 teams op de reservelijst stonden en dat is toch onmeunig jammer!


Thema Serious Request 2015The next generation
In de week voor kerst vragen 3FM en het Rode Kruis aandacht voor jongeren die moeten overleven onder de meest extreme omstandigheden in Syrië, Zuid-Soedan, de Centraal Afrikaanse Republiek en de Democratische Republiek Congo. The next generation verdient toekomstperspectief, maar daarvoor is wel opleiding en persoonlijke ontwikkeling nodig. Voor deze stille ramp, deze miljoenen kinderen en jongeren, zamelen de DJ's van 3FM samen met de rest van Nederland geld in.

meer uit agenda
POPKWIS! Serious Request 2015