17
jan

POPhūs bandjes bij poppodium de Cactus

Muziekschool Borne swingt de pan uit!


Muziekschool Borne heeft een popschool: het POPhûs! In ons POPhûs worden jonge bands gecoached door ervaren en deskundige muziekschooldocenten. Naast goede begeleiding biedt de muziekschool haar popschoolbands graag een goed en professioneel podium waar de band speelervaring op kunnen doen. Daarom staan op zondag 17 januari 6 van onze bands op het poppodium de Cactus in Hengelo. De middag biedt een gevarieerd aanbod van muziek met covers, zelfgeschreven nummers, pop, rock, soul en country.

 

Op het Podium staan de band Six2Seven met moderne soulnummers. De Marlijne Jans Band met rustige ballads en stevige uptempo nummers, gegoten in een stevige country saus. Peanuts met covers en minder bekende nummers. De band No stress speelt “oude” en nieuwe pop- en rockcovers van o.a John Mayer, Living Colour en Maroon 5. Monday Evening een 4 koppige band maakt stevige rock- en pop nummers en de No Name Band.

De begeleidende docenten Stefan Schaminé, Bert Reerink en Erik Poorteman zijn allen actief als muzikant en weten als geen ander hoe belangrijk het is om veel “speeluren” op het podium te maken. De middag is bedoeld voor iedereen die van jong talent en goede popmuziek houdt. Ouders, broers en zussen, vrienden en vriendinnen worden allen van harte uitgenodigd bij poppodium de Cactus aan de Pastoriestraat 37 in Hengelo.

Aanvang: 14.30 uur

Locatie: Cafe de Cactus, Pastoriestraat 37 in Hengelo

meer uit agenda
POPhūs bandjes bij poppodium de Cactus