17
dec

POPkwis 2016 - VOL

Serious Request: laat ze niet stikken!


Voor de POPkwiz 2016 hebben zich nu 40 teams aangemeld. Ruimte voor meer teams is er helaas niet.

3FM Serious Request zet zich dit jaar in voor slachtoffers van de stille killer: longontsteking. Elk jaar sterven meer dan 900.000 jonge kinderen aan een longontsteking. Kinderen die eenvoudig te redden zijn met de juiste behandeling en goede informatie. Laat ze niet stikken!

Om ook dit jaar weer een duit in het Serious Request zakje te doen organiseren de Bornse muziekprofessor Herman Lansink Rotgerink en Kulturhus Borne wederom een weergaloze en supergezellige POPKWIS. De opbrengst van de popkwiz gaat naar Serious Request.

Alle denkbare muziekstijlen passeren de revue! Van jaren ‘60 tot en met muziek van vandaag. De kwis is geschikt voor elk niveau! Ook is er deze avond live muziek aanwezig in de gedaante van de topformatie ‘’De Kult Band’’.

Wil jij meedoen met een team, meld je dan aan! Deelname bedraagt slechts €6,- per persoon, betalen gebeurt op de avond zelf bij binnenkomst. (Kijkpubliek en toeschouwers betalen overigens ook €6,- entree p.p. dus je kunt net zo goed meedoen!) Ga de strijd aan! De opbrengst is voor Serious Request.

Aanmelding teams
Geef je team op via: events@kulturhusborne.nl
Vermeld daarbij de volgende zaken:
- naam & telefoonnummer contactpersoon/teamchef
- voornamen overige leden
- teamnaam
- maximaal 5 leden per team

De zaal en kassa zijn geopend vanaf: 19.00 uur. De popkwis start om 19.30 uur.
De entree voor teamleden en bezoekers bedraagt: €6,00.

meer uit agenda
POPkwis 2016 - VOL