25
jan

POWER proeven - WOB

Geboren tussen 1936 en 1957? Kom kennismaken!


"POWER: Veerkracht op leeftijd"

Denkt u er wel eens over na hoe u oud(er) zou willen worden? Wat wil u blijven doen, Wat niet meer, Wat is écht belangrijk, Wat doet er toe? En als uw mogelijkheden veranderen in fysiek, in financiën, in relaties en contacten, in uw huis, in … Wat zijn dan uw gedachten over de toekomst?

Bent u geboren tussen 1936 en 1957? Geef u dan op en doe mee!

In 5 workshops gaan we aan de slag waarbij u kan ontdekken wat voor u persoonlijk van belang is bij het ouder worden. Deze kennis draagt er toe bij om keuzes te maken en investeringen te doen voor een goed oude dag. We werken met vele verschillende werkvormen in een groep met minimaal 8 en maximaal 14 personen welke door 2 geschoolde personen wordt begeleidt.

Weten wat POWER, Veerkracht op leeftijd is? Kom vrijblijvend kennismaken maken en POWER Proeven op woensdagochtend 25 Januari van 9:30 tot uiterlijk 11:00 uur in Kulturhus de Bijenkorf Borne. U opgave hiervoor ontvangen we graag. Dit kan via onze website: www.woborne.nl of door te bellen met 't Kulturhus: 074 – 265 7200. 

 

De start van de workshops staat gepland op woensdag 8 februari a.s. van 9:30 – 12:30 uur. Elke 2 weken een workshop. De kosten voor POWER (5 workshops), inclusief koffie, thee en materialen bedragen € 50,00 per persoon.
U vindt alle informatie onder deze link

Wat wil ik, Wat kan ik? Wat geeft me energie? Wat is voor mij belangrijk? POWER helpt om hierop persoonlijke antwoorden te ontdekken. Door de verschillende werkvormen en interacties is het vooral ook heel gezellig en snel verrassend vertrouwd.

Graag zien en spreken we elkaar op de Power Proeverij! Tot woensdagochtend 25 januari aanstaande.

Met vriendelijke groet, Begeleiding POWER-Borne: Ingrid de Vos en Joke Boevink

meer uit agenda
POWER proeven - WOB