8
feb

POWER workshops - START

"POWER: Veerkracht op leeftijd"


Welzijn Ouderen Borne organiseert!
Bent u geboren tussen 1936 en 1957? Geef u dan op voor deze workshops en doe mee!

Denkt u er wel eens over na hoe u oud(er) zou willen worden? Wat wil u blijven doen, Wat niet meer, Wat is écht belangrijk, Wat doet er toe? En als uw mogelijkheden veranderen in fysiek, in financiën, in relaties en contacten, in uw huis, in … Wat zijn dan uw gedachten over de toekomst? Wat wil ik, Wat kan ik? Wat geeft me energie? Wat is voor mij belangrijk? POWER helpt om hierop persoonlijke antwoorden te ontdekken. Door de verschillende werkvormen en interacties is het vooral ook heel gezellig en snel verrassend vertrouwd.

In 5 workshops gaan we aan de slag waarbij u kan ontdekken wat voor u persoonlijk van belang is bij het ouder worden. Deze kennis draagt er toe bij om keuzes te maken en investeringen te doen voor een goed oude dag. We werken met vele verschillende werkvormen in een groep met minimaal 8 en maximaal 14 personen welke door 2 geschoolde personen wordt begeleidt.

De start van de workshops staat gepland op woensdag 8 februari a.s. van 9:30 – 12:30 uur. Elke 2 weken een workshop. De kosten voor POWER (5 workshops), inclusief koffie, thee en materialen bedragen € 50,00 per persoon.

Meer informatie en opgeven kan via www.woborne.nl of bellen met 074-2657200

meer uit agenda
POWER workshops - START