13
okt

Patronen van Bedrog

***GECANCELD***


***Dit evenement is afgelast door het management van dhr Middelkoop***


Willem Middelkoop, oud-beurscommentator van RTLZ en bekend geworden door zijn juiste voorspellingen over de crisis bij DWDD en Pauw&Witteman, zal tijdens een drie uur durende multmediale presentatie aantonen dat veel van de echt belangrijke verhalen in deze wereld verborgen blijven. Met bijzondere videofragmenten toont hij aan dat vrijwel niets in deze wereld is wat het in de massamedia lijkt te zijn. In de huidige wereld van spin-doctors en voorlichters is de Main Stream Media (MSM) voornamelijk gevuld met ‘nieuws’ dat op een of andere manier is ‘gefabriceerd’ of ‘gespind’. Hij toont een wereld van bedrog en rondom Media, macht en geopolitiek.

Willem verwierf landelijke bekendheid als marktcommentator bij RTLZ. Middelkoop waarschuwde in zijn eerste boek "Als de dollar valt" (2007) voor een naderende kredietcrisis. In de jaren er na verschenen "De permanente oliecrisis" (2008) en "Overleef de kredietcrisis" (2009) en "Goud en het geheim van geld" (2012) en “The Big Reset” (2013). In totaal verkocht hij meer dan 100.000 exemplaren van zijn boeken. Zijn boeken zijn in negen talen vertaald waaronder het Chinees en Arabisch. Willem is ook oprichter van het Commodity Discovery Fund en de edelmetaalwebshop Amsterdamgold.com (beide 2008). Het laatste bedrijf, marktleider in de verkoop van fysiek edelmetaal in Nederland werd in 2011, met een omzet van ruim 100 miljoen, verkocht aan het beursgenoteerde Value8. Hij is daarnaast een veel gevraagd spreker in binnen- en buitenland.

Aanvang: 19.30 uur.
Tickets voor de lezing in Kulturhus Borne kunnen online besteld worden via de volgende website: www.patronenvanbedrog.nl

meer uit agenda
Patronen van Bedrog