14
okt

Piepschuim - 14 okt

Zo doen we dat hier


Zo doen we dat hier is een waanzinnig muzikaal en energiek programma over grote thema’s en kleine problemen. Het bevindt zich op het snijvlak van muziek, cabaret, en theater: tomeloze energie, prachtige teksten, virtuoze muziek, veel humor, sprekende mimiek en soms een verrassend dansje.

Hoe vang je de Nederlandse geest? Wat is de mores van deze tijd? Wat voor land zijn we eigenlijk geworden? Vragen, vragen, vragen en Piepschuim zou het antwoord ook niet weten. Maar daar gaat dit programma ook niet over.

Zo doen we dat hier gaat over jou, over mij, over ons dus. Dichtbij huis, in de achtertuin met een kopje thee of een goed glas bier. Geregisseerd door Karel de Rooij (Mini, van Maxi :-)).

Je kent Piepschuim natuurlijk van één van de succesvolle eerdere theaterprogramma’s. Of je bent één van die tienduizenden mensen die Piepschuim gezien heeft op festivals als Mundial, De Beschaving, De Boulevard of Oerol. In dat geval kom je zeker kijken. Maar als je Piepschuim nog niet kent, dan is dit je kans: Piepschuim komt in Kulturhus Borne! Laat je onderdompelen in de wereld die Piepschuim heet.

Borne revisited
Een van de mannen van Piepschuim komt uit Borne: Cor Burger. Hoe leuk is dat!

Aanvang: 20.30 uur
Entree: €12,00 (incluis lekker drankje)
 

Kaarten reserveren
meer uit agenda
Piepschuim - 14 okt