2
sep

Pilates & Body Balance - 2/9

Gratis proefles & voor volwassenen


Kulturhus Borne start het nieuwe seizoen met vier heerlijke weken waarin u gratis kunt proeven van- en ruiken aan ons aanbod! Van maandag 26 augustus t/m 22 september. We sluiten onze proefweken af met de jaarlijkse Kultur- en Kookmarkt op zondag 22 september.

Investeer in jezelf! In je eigen ontwikkeling, in je gezondheid, of ter ontspanning. Er zijn zoveel (goede) redenen om eens een leuke  cursus of workshop te gaan volgen!

Van 2 t/m 13 september kan iedereen 2 weken lang GRATIS kennismaken met tal van leuke, interessante en prikkelende cursussen en workshops in ons Kursushus. Maak alvast kennis met de cursusleiders, bekijk je a.s. cursusruimte en besluit na de proefles of je je opgeeft voor cursus of workshop! Kortom, alle ruimte en vrijheid voor impulsief gedrag! Heerlijk toch?! 


PROEFLES PILATES & BODY BALANCE
Datum:            Maandag 2 september
Docent:           Kris Oosterwijk
Tijd:                 13.30-14.30 uur
Locatie:           lokaal M1 in de
                         Muziekschool


Een fijne workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je een gevoel krijgt van rust en kalmte. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en zorgvuldig gestructureerde series van stretches, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische workout, die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt.

Je verbetert de flexibiliteit van je gewrichten, jij wordt sterker en je spieren soepeler, je calorieverbranding wordt verhoogd, je krijgt een gevoel van welzijn en kalmte. Kortom, body én mind komen aan bod; het is een workout voor je lichaam, geest en gezondheid. En elke les wordt afgesloten met een ontspanningsoefening.

Het enige wat je mee hoeft te nemen is lekker zittende kleding, warme sokken en een matje of handdoek. 

 

meer uit agenda
Pilates & Body Balance - 2/9