feb

Pilates & Body Balance 20 feb

Balans in Body & Mind!

Gecontroleerde ademhaling, concentratie en zorgvuldig gestructureerde series van stretches, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische workout, die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt.

De cursus pilates en body balace is een serie van fijne workouts waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je een gevoel krijgt van rust en kalmte.

Je verbetert de flexibiliteit van je gewrichten, jij wordt sterker en je spieren soepeler, je calorieverbranding wordt verhoogd, je krijgt een gevoel van welzijn en kalmte. Kortom, body én mind komen aan bod; het is een workout voor je lichaam, geest en gezondheid. En elke les wordt afgesloten met een ontspanningsoefening.

Het enige wat je mee hoeft te nemen is lekker zittende kleding, warme sokken en een matje of handdoek. Docente Kris Oosterwijk geeft de workouts in Kulturhus Borne en er wordt afgesloten met een kopje koffie of thee.

Cursisten dienen zelf handdoek of matje mee te nemen.

Start:  9 januari (bij voldoende deelname van minimaal 8 personen)

Dag: Elke woensdagochtend van 10.45-11.45 uur.

Prijs:  €99,00 per persoon

Cursusduur: 10 lessen (Voor volwassenen)

Contactpersoon: Peter Ganzeboom 074 – 265 72 00

Opgeven via: cursus@kulturhusborne.nl