16
dec

Popkwis voor Serious Request

Met ''De Kult Band'' live!


Zoals je  misschien al vernomen hebt staat het Glazen huis van de Serious Request DJ's dit jaar in Enschede. Om mee te helpen zoveel mogelijk geld te werven voor dit goede doel host Kulturhus Borne op zondag 16 december van 19.30-23.00 uur een Popkwis onder swingende leiding van de Bornse muziekprofessor  Herman Lansink Rotgerink.

 

Deze weergaloze Popkwis is geschikt voor elk niveau! Alle denkbare muziekstijlen passeren de revue! Van jaren ‘60 tot en met muziek van vandaag. Meedoen? Stel dan een leuk team samen van maximaal vijf personen (minder mag natuurlijk ook). Mannen, vrouwen, collega's, sportvrienden, familie, buren, vriendengroepen, het maakt niet uit, als je maar komt!. Deelname kost slechts €5,- per persoon,  betalen kan op de avond zelf bij binnenkomst.

 

Aanvang: 19:30 tot 23:00 uur

Entree: Inschrijfgeld voor deelname € 5,00 per persoon

Je kunt je nú aanmelden via: laura.reymer@kulturhusborne.nl

 

Ga de strijd aan! En gezien het feit dat de opbrengst voor Serious Request is, maakt dat je komst extra belangrijk!

3FM Serious Request 2012 vraagt dit jaar aandacht voor de allerkleinsten: miljoenen baby’s die hulp nodig hebben om te kunnen blijven leven. Een stille ramp die wereldwijd elk jaar 5,5 miljoen slachtoffertjes maakt en het gevolg is van gebrek aan medische zorg en begeleiding.

meer uit agenda
Popkwis voor Serious Request