10
sep

Portret -en Model Tekenen

Gratis proefles & voor volwassenen


Kulturhus Borne start het nieuwe seizoen met vier heerlijke weken waarin u gratis kunt proeven van- en ruiken aan ons aanbod! Van maandag 26 augustus t/m 22 september. We sluiten onze proefweken af met de jaarlijkse Kultur- en Kookmarkt op zondag 22 september.

Investeer in jezelf! In je eigen ontwikkeling, in je gezondheid, of ter ontspanning. Er zijn zoveel (goede) redenen om eens een leuke  cursus of workshop te gaan volgen!

Van 2 t/m 13 september kan iedereen 2 weken lang GRATIS kennismaken met tal van leuke, interessante en prikkelende cursussen en workshops in ons Kursushus. Maak alvast kennis met de cursusleiders, bekijk je a.s. cursusruimte en besluit na de proefles of je je opgeeft voor cursus of workshop! Kortom, alle ruimte en vrijheid voor impulsief gedrag! Heerlijk toch?!


PROEFLES PORTRET -EN MODEL TEKENEN
Datum:            Dinsdag 10 september
Docent:           Hans Janssen
Tijd:                10.00-12.00 uur
Locatie:          lokaal B3


Introductie in het werken naar een levend model. U onderzoekt hoe de “kop” is opgebouwd en ontdekt al tekenend en schilderend de verhoudingen en kenmerken van de verschillende modellen. Lijn, kleur, toon, drie dimensionaliteit en compositie zijn beeldaspecten die aan de orde komen. 

meer uit agenda
Portret -en Model Tekenen