Home  /  Agenda  /  Archief  /  Power
25
mrt

Power

Veerkracht op leeftijd


Er zijn geen algemene regels voor het ouder worden, wel gemeenschappelijke vragen: Wat wil ik? Wat kan ik? Met wie voel ik me verbonden? Wat geeft mij energie en waarvoor ga ik met inzetten. In de 5 power workshops die Welzijn Ouderen Borne zal organiseren proberen we antwoorden te vinden op bovenstaande vragen. De workshops bieden de mogelijkheid te ontdekken wat voor u van belang is.

Power is: elkaar ontmoeten en stimuleren. Mogelijkheden ontdekken en plannen maken. Midden in de samenleving staan.  Met POWER hebben ouderen een instrument in handen om zelf te zorgen voor nieuwe inspiratie, sociale bruis en verbindingen met andere leeftijdsgroepen.

Power is er voor senioren die willen investeren in persoonlijke groei, sociale netwerken en zinvolle activiteiten. De workshops vinden plaats op de woensdagochtend en wel op 25 maart, 1, 8, 15 en 22 april.

Tijden: 9.30-12.00 uur
Kosten: €50,00 (inclusief materiaal en koffie/thee)
Voor meer informatie zie woborne.nl
Voor vragen kunt u ook contact opnemen met de leiding: Irma de Vries – irma@camaij.nl T 06-14413258 of Ingrid de Vos – iwdevos@home.nl T 2663109
Opgave via: info@woborne.nl of 074-2657200 

meer uit agenda
Power