t/m 13 nov

Prijsvraag voor groepen 7 & 8

Win een megacoole workshop in de WoWi bus

DOE MEE EN MAAK KANS OP EEN SUPER COOLE WORKSHOP IN DE WOWI BUS op 16 november !

Kulturhus Borne organiseert vrijdag 16 november een waanzinnig leuke aftrap voor de Week vd Mediawijsheid: WAUWIE, de WoWi bus!

De WoWi! bus komt namelijk naar het Kulturhus. WoWi! is een Biebbus volgepakt met digitale nieuwigheden en technische snufjes, die mensen laat kennismaken met de nieuwste digitale en technologische ontwikkelingen. WoWi! is een rijdend lab: Workshop on Wheels innovatie!

Onze maatschappij wordt steeds digitaler en de ontwikkelingen gaan razendsnel. Omdat de bibliotheek en het Kulturhus iedereen, jong en oud(er), bekend wil maken met de nieuwste technologieën op het gebied van programmeren, robotica, industriële vormgeving en mediavormgeving, kun je in WoWi! zelf aan de slag met de nieuwste innovatieve apparaten en gadgets.

Maak bijvoorbeeld je eigen virtuele wereld en bekijk het met een VR-bril! Of ga aan de slag met een 3D-ontwerp en ontdek hoe een 3D-printer werkt. In de WoWi! valt van alles te ervaren en te doen!

We hebben een speciale prijsvraag voor de groepen 7 en 8 van alle basisscholen in de gemeente Borne. Twee winnende klassen kunnen vrijdag 16 november naar een workshop in de WoWi! Bus.

Een workshop voor een klas duurt 1.5 uur waarbij de groep wordt opgesplitst in 4 groepjes. Alle 4 groepjes komt langs de onderdelen; programmeren, industriële vormgeving, VR en mediavormgeving.

10:00-11:30: klas 1

11:30-13:00: klas 2

De prijsvraag is heel eenvoudig. Maak de volgende zin af:
Onze klas moet de workshop in de WoWi! bus winnen omdat……

De twee inzendingen die ons met de WAUW-factor van onze sokken blazen worden vrijdagochtend 16 november ontvangen door het WoWi team. Je kunt tot 13 november jouw antwoord inzenden naar: laura.reymer@kulturhusborne.nl
Winnaars krijgen dan 14 november bericht.

Prijsvraag voor groepen 7 & 8