6
feb

Proeverij POWER, Veerkracht op Leeftijd

Proef en ervaar POWER!


Denkt u er wel eens over na hoe u oud(er) zou willen worden?
Wat wilt u blijven doen, wat niet meer, wat is écht belangrijk en wat doet er toe? En als uw mogelijkheden veranderen in fysiek, in financiën, in relaties en contacten, in uw huis, in …
Wat zijn dan uw gedachten over de toekomst?

 

Bent u geboren tussen 1937 en 1958? Geef u dan op en doe mee!

 

In 5 workshops gaan we aan de slag waarbij u kan ontdekken wat voor u persoonlijk van belang is bij het ouder worden. Deze kennis draagt bij om keuzes te maken en investeringen te doen voor "een goed oude dag" We werken met vele verschillende werkvormen in een groep met minimaal 8 en maximaal 14 personen welke door 2 geschoolde personen wordt begeleid.

We starten met een vrijblijvende proeverij op 6 februari. Smaakt het naar meer dan kunt u zich aanmelden voor de workshops op 20 februari, 6 en 20 maart en 3 en 17 april van 13:30 tot 16:30 uur.

 

De kosten voor POWER (5 workshops), inclusief koffie, thee en materialen bedragen € 50,00 per persoon. U kunt zich opgeven door te mailen naar welzijnouderenborne@wijkracht.nl of door te bellen met de receptie van Kulturhus de Bijenkorf: 074 - 265 7200

 

Wat wil ik?, Wat kan ik? Wat geeft me energie? Wat is voor mij belangrijk?
POWER helpt om hierop persoonlijke antwoorden te ontdekken.
Door de verschillende werkvormen en interacties is het vooral ook heel gezellig en verrassend snel vertrouwd.

Graag zien en spreken we elkaar bij POWER! Tot dinsdagmiddag 6 februari a.s. Deelname aan de proeverij is gratis. Aanmelden is prettig i.v.m. de voorbereidingen.

meer uit agenda
Proeverij POWER, Veerkracht op Leeftijd