Home  /  Agenda  /  Archief  /  PubQuiz
1
apr

PubQuiz

Let's Quiz! Schrijf je team in!


Welkom bij onze allereerste PUBQUIZ! Op 1 april, en nee het is echt geen grap (maar wél een mooie datum), is de theaterzaal van het Kulturhus ingericht als een groot quizcafe. Ja, ook met bar en bitterballen!

Bij de Pubquiz van Let's Quiz worden de deelnemers uitgedaagd om overal -een beetje- verstand van te hebben: film, sport, politiek, muziek, tv, wetenschap, geschiedenis en ga zo maar door. De quizmaster vraagt je het hemd van het lijf.

De quiz bestaat uit 80 vragen waarop teams (2 tot 5 personen) proberen zoveel mogelijk goede antwoorden te geven. Ieder goed antwoord is 1 punt waard en het team met de meeste punten wint.

De quizvragen worden ingekocht bij het Enschedese bedrijf Let's Quiz. Er zijn 8 rondes met 10 vragen waarop je als team het antwoord bedenkt en noteert. Na 8 ronden en 3 uur strijd is de uitslag bekend en is er een winning team dat met de eeuwige roem naar huis gaat. De Pubquiz is echt teamwork, dus maak een team met je familie, buren, collega's, vrienden, buren, sportclub, etc.

Fanatiek met spelletjes of gewoon liefhebber van gezelligheid? Schrijf jouw team dan nu alvast in! Het belooft een hele leuke avond te worden. Deelname kost €3,00 p.p. (te betalen aan de deur op de avond zelf). Trouwens, mocht je geen team hebben; je kunt ook ter plekke spontaan een team vormen, met wie er maar ook is.

Opgeven kan via: events@kulturhusborne.nl
Geef svp even de volgende zaken door:
- Teamnaam
- Naam, email, telno van contactpersoon
- Aantal teamleden

Voor volwassenen (18+) van alle leeftijden.

Zaal open & inloop: 20.00 uur
Aanvang: 20.30 uur

 

meer uit agenda
PubQuiz