Home  /  Agenda  /  Archief  /  Rio: The Movie
10
okt

Rio: The Movie

Kinderboekenweek - Film


Woensdag 10 oktober beginnen we de feestmiddag om 14.30 uur. We gaan popcorn maken (én eten!), de kleintjes kunnen naar de knusse voorleeshoek, we gaan trommelen, Rio-hapjes maken, Rio-hoeden knutselen, trommelen, enzovoort. Voor dit gezellige programma betaal je €2,00 bij binnenkomst. Geschikt voor groep 3 t/m 8.
 

Om 15.30 uur begint de film ‘’RIO”. Een animatiefilm van de makers van’’ Ice Age’’ waarin een papegaai vanuit zijn kooitje in Amerika een avontuurlijke reis maakt ( Hallo Wereld!) naar het zonnige Rio de Janeiro.

 

Blu is een tamme Macaw papegaai die nooit heeft leren vliegen. Hij woont samen met zijn baasje Linda in het koude Minnesota, waar hij geniet van zijn comfortabele leventje. Hij is tenslotte de laatste van zijn soort, althans... dat denkt hij. In het exotische Rio de Janeiro woont Jewel, zijn vrouwelijke tegenpool. Samen met Linda besluit Blu zijn vleugels te spreiden en af te reizen naar de andere kant van de wereld om Jewel te ontmoeten. Met Jewel en zijn nieuwe vriendjes beleeft Blu het grootste avontuur van zijn leven. Maar er ligt ook gevaar op de loer, want smokkelaars hebben hun zinnen op de zeldzame vogels gezet.

 

Aanvang Rio: 15.30 - 17.00 uur

Entree: €4,00

Kaartverkoop: 074 – 2657200 of receptie@kulturhusborne.nl

 

 

 

http://youtu.be/Ljuq7RBfeLQ

 

meer uit agenda
Rio: The Movie