31
mrt

Rondom het afscheid

3x gratis workshop - zorgSAMEN Festival


Vrijdag 31 maart is het zover: van 14.00-20.00 uur vindt het allereerste groot Borns zorgSAMEN Festival plaats. De belangstelling om hieraan deel te nemen is overweldigend gebleken, fantastisch! Met maar liefst 44 informatiestands, 14 gratis workshops, 9 gratis lezingen/presentaties, diverse belevings-tenten, gratis health-checks, diverse mobiele pop-up acts en optredens, én een heerlijk foodplein hopen de organisatie en alle deelnemers u te informeren, te entertainen en te verrassen! Het festival vindt plaats in 't Dijkhuis en Kulturhus Borne, en in het mooie parkje daartussen.

WORKSHOP: RONDOM HET AFSCHEID
Door: Monique van den Berg, TMZ
Locatie: het Dijkhuis kantoor privaatafd. 1e verdieping.

Deze workshop vindt 3x plaats op de volgende tijden:
14.30-15.30 uur
16.00-17.00 uur
18.30-19.30 uur

Doelgroep: iedereen die interesse heeft, voor zowel intramurale zorg als thuiszorg, ieder in zijn \haar eigen omgeving.
Er is plek voor maximaal 10 personen per workshop.

Deelnemen aan de workshops
Deze workshops worden u gratis aangeboden door Monique van den Berg, TMZ. Zowel bij het Dijkhuis als bij Kulturhus Borne is er een (duidelijk aangegeven) punt waar op de dag zelf gratis toegangskaarten voor alle workshops en lezingen verkrijgbaar zijn. Onder het motto van op=op en vol=vol.

Rondom het afscheid
De workshop “Rondom het afscheid “ legt uit hoe naasten van clienten ondersteund kunnen worden tijdens het stervensproces van hun dierbare. Ook wordt het gebruik van de waakkoffer/waakdoos uitgelegd. Het gaat om familieleden, mantelzorgers, de mogelijkheid te bieden contact te maken met de terminale naaste. Het kan soms uren, dagen, zelfs weken van intensieve waak momenten zijn. Dan geeft deze koffer een ondersteuning.

meer uit agenda
Rondom het afscheid