2
mei

Ruilmarkt - mei

Gezellig en goed voor de portemonnee


Thema: ALLES

 

Elke 1e zaterdag van de maand, van 11.00-12.00 uur, is er een Ruilmarkt bij Kulturhus Borne. Bij de Ruilmarkt wordt er niet gewerkt met inschrijvingen, iedereen is van harte welkom om te komen ruilen. Geld komt er niet aan te pas. En elke ruiler bepaalt zelf de waarde van zijn/haar handel. Kulturhus Borne stelt tafels beschikbaar. Het is verder aan u om te bepalen wat u meeneemt, hoe u dit uitstalt en wat de waarde is van uw ruilmateriaal.

 

Vorig jaar zijn we begonnen met het organiseren van een maandelijkse ruilmarkt waarbij er iedere maand een ander thema werd gehanteerd. Na een aantal edities werd duidelijk dat bij de fanatieke ruilers in Borne de grote voorkeur lag in een open ruilmarkt. Geen thema gebonden items maar de mogelijkheid om alles, van ingeweckte groentes tot aan kinderspeelgoed, te kunnen ruilen. doorgaans zullen de ruilmarkten dus ook staan in het thema van: ALLES. Bij tijd en wijle maken we een uitzondering en hangen we toch een thema op aan de ruilmarkt.

Bent u een fanatieke ruiler, geïnteresseerd of een maandelijkse bezoeker houdt dan de agenda van Kulturhus Borne in de gaten voor de thema's.
 

Aanvang: 11.00-12.00 uur
Entree: gratis
Locatie: foyer Kulturhus Borne
 

meer uit agenda
Ruilmarkt - mei