14
mrt

Ruilmarkt - thema: boeken

Ruil naar hartenlust en met passie.


Elke 1e zaterdag van de maand vindt er een Ruilmarkt plaats bij Kulturhus Borne. Doel van de markt is om met gesloten beurs producten te ruilen met mede marktbezoekers en op deze manier bij te dragen aan het consuminderen. Het effect is naar huis gaan met allerlei leuke nieuwe spullen zonder dat je hiervoor hoeft te betalen. Bij de Ruilmarkt wordt er niet gewerkt met inschrijvingen, iedereen is van harte welkom om te komen ruilen. Geld komt er niet aan te pas. En elke ruiler bepaalt zelf de waarde van zijn/haar handel. Kulturhus Borne stelt tafels beschikbaar. Het is verder aan u om te bepalen wat u meeneemt, hoe u dit uitstalt en wat de waarde is van uw ruilmateriaal.

 

Van 7 tot 15 maart vindt de boekenweek 2015 plaats met het thema: Te gek voor woorden. In samenwerking met bibliotheek Borne is besloten om de maandelijkse ruilmarkt in het thema van boeken te zetten. Boekliefhebbers uit Borne en omstreken worden uitgenodigd om deze ochtend ook gezellig naar bibliotheek Borne te komen. Ruil naar hartenlust uw thrillers, romans, stripboeken, kookboeken enz.

Bent u een fanatieke ruiler, geïnteresseerd of een maandelijkse bezoeker houdt dan de agenda van Kulturhus Borne in de gaten voor de thema's.

Deze ochtend start de ruilmarkt om 10.00 en zal ze doorlopen tot 12.30 uur. De ruilmarkt loopt synchroon met de openingstijden van de bibliotheek Borne op deze zaterdag.
De entree is zoals gewoonlijk gratis
Locatie: bibliotheek Borne
Voor meer  informatie kunt u contact opnemen via: info@kulturhusborne.nl 

 

meer uit agenda
Ruilmarkt - thema: boeken