7
dec

Ruilmarkt Borne - 7 december

KERSTKROAM


We zijn met ons allen in een economische recessie beland. Overheid, bedrijven en burgers bezuinigen onder andere door minder te consumeren. Een van de meest duurzame alternatieven voor consumeren is ruilen. Steeds meer producten en diensten zijn te verruilen, van kleding tot energie en vakantiehuizen.

 

Ruilen is een oud en universeel beproefd voorbeeld. Breed inzetbaar, direct en effectief. Ruilen als economisch en duurzaam alternatief is een creatief antwoord in een wereld die zich steeds bewuster moet opstellen. De crisis en het al dan niet vrijwillig ‘consuminderen’ blaast dit soort ‘groene’ initiatieven uit vervlogen tijden weer leven in.
 

Het idee
Elke eerste zaterdag van de maand, vindt er een Bornse ruilmarkt plaats, met elke keer een ander ‘thema/soort artikel’’.

Deze maand is het ruilmarktthema: KERSTKROAM . Alles wat ook maar enigzins met kerst te maken heeft kan op deze zaterdag geruild worden. Van kerstboomversiering, kleding, sierraden, kerstcadeautjes, kerstverlichting, kerstkaarsen, kerstrecepten, kerstkaarten, kerstschoenen, kerstcd's tot aan kerstfeestlocaties. 

De ruilmarkt is een x per maand op maat gesneden qua ‘’goeder of dienst’’ aan bijvoorbeeld tijd van het jaar, feestdagen, seizoenen, organisaties die in het Kulturhus huizen, enzovoort.


De Ruilmarkt is van 10.00-11.00 uur bij Kulturhus Borne.
Iedereen is van harte welkom om te komen ruilen. Geld komt er niet aan te pas. En elke ruiler bepaalt zelf de waarde van zijn/haar handel.

 

Meer informatie? Mail dan naar: info@kulturhusborne.nl

meer uit agenda
Ruilmarkt Borne - 7 december