31
mrt

Ruimte maken voor welbevinden

3x gratis workshop - zorgSAMEN Festival


Vrijdag 31 maart is het zover: van 14.00-20.00 uur vindt het allereerste groot Borns zorgSAMEN Festival plaats. De belangstelling om hieraan deel te nemen is overweldigend gebleken, fantastisch! Met maar liefst 44 informatiestands, 14 gratis workshops, 9 gratis lezingen/presentaties, diverse belevings-tenten, gratis health-checks, diverse mobiele pop-up acts en optredens, én een heerlijk foodplein hopen de organisatie en alle deelnemers u te informeren, te entertainen en te verrassen! Het festival vindt plaats in 't Dijkhuis en Kulturhus Borne, en in het mooie parkje daartussen.

WORKSHOP: RUIMTE MAKEN VOOR WELBEVINDEN
Door: Charlotte Welberg & Bert Maathuis, TMZ

Locatie: het Dijkhuis, bestuursgebouw

Deze workshop vindt 3x plaats op de volgende tijden:
14.30-15.30 uur
16.00-17.00 uur
18.30-19.30 uur


Doelgroep: alle belangstellenden.
Er is plek voor maximaal 25 personen per workshop.

Deelnemen aan de workshops
Deze workshops worden u gratis aangeboden door Charlotte Welberg & Bert Maathuis vanTMZ. Zowel bij het Dijkhuis als bij Kulturhus Borne is er een (duidelijk aangegeven) punt waar op de dag zelf gratis toegangskaarten voor alle workshops en lezingen verkrijgbaar zijn. Onder het motto van op=op en vol=vol.

Ruimte maken voor welbevinden
Een interactieve workshop waarin wij op zoek gaan naar wat ons goed doet. Wat is er in ons leven van betekenis en hoe maken wij daar ruimte voor. … en wat zou dat betekenen voor onze zorg?

meer uit agenda
Ruimte maken voor welbevinden