Home  /  Agenda  /  Archief  /  Rumor has it
27
feb

Rumor has it

Theaterconcert


Rumor Has It!

De zangeressen van de groep Rumor Has It! timmeren inmiddels als 5 jaar aan hun eigen weg. Ze gingen van Sallands Got Talent naar Hollands Got Talent, van vijf man publiek naar twee miljoen kijkers op TV. Sindsdien hebben de dames uit Rijssen en Nijverdal al vele zalen gezien en opgetreden op veel verschillende evenementen.

Maar nu voelden ze dat de tijd was gekomen om een eigen theatervoorstelling op de planken te zetten. Rumor Has It neemt u mee in haar theatervoorstelling ‘The Extra Mile’ langs verscheidene momenten die ze hebben meegemaakt in de laatste vijf jaar. Deze momenten worden afgewisseld met vele nummers uit hun repertoire bestaande uit verschillende muziekstijlen (van 80s poprock tot klassiek, van swing tot hedendaagse pop) gegoten in een close harmony jasje, door de dames zelf gearrangeerd. Kortom, een theatervoorstelling waarin u nader kennis zult maken met de groep en een kijkje kan nemen in de wereld van Rumor Has It!

Een voorproefje van Rumor Has It is te vinden op hun site: www.rumorhasit.eu

Wegens een grote vraag naar kaarten voor dit huiskamerconcert is na gezamenlijk beraad besloten om dit concert in theateropstelling te laten plaatsvinden. Zodat er meer mensen kunnen genieten van Rumor Has It!

Aanvang: 20.15 uur
Entree: €7,50 

Kaarten reserveren
meer uit agenda
Rumor has it