2
sep

Salsa –Merengue - Bachata dansles

Start 2 september


Salsa dansen!

Wilt u deze dans leren? Dat kan vanaf vrijdag 2 september in Kulturhus Borne!

De eerste les krijgt u een uitleg over de merengue-dans, om de heupen los te maken en om u het Zuid-Amerikaanse ritme te laten proeven. Daarna wordt overgegaan op het echte werk, de salsa!

Uw docent is Marisol Avila, zij werd in Venezuela geboren. De salsa en andere Latijns-Amerikaanse ritmes zijn haar met de paplepel ingegoten. Al vanaf 2013 deelt zij haar kennis en ervaring met haar cursisten. Het is haar doel om de cursist zijn of haar eigen manier van dansen te laten ontdekken, aan de hand van de geleerde basispassen.

De salsacursus bestaat uit een blok van 10 bijeenkomsten, waarin u natuurlijk kennis maakt met de salsa en een aantal basispassen zult gaan leren gebruiken.

Plezier staat voorop bij Marisol: ''ik geloof niet dat een goede dans alleen maar bestaat uit de juiste pasjes... naar wat ik heb begrepen van mijn cursisten zijn ze ook zeer tevreden met mijn aanpak.''

Meer informatie
De cursus bestaat uit 10 lessen op de vrijdagavond, in lokaal M1 in de muziekschool, van 19-20 uur. De cursus kost €80,- Kledingadvies is: makkelijk schoenen en makkelijke kleding. De salsacursus start op 2 september. De overige data zijn: 9-16-23-30 sept, 7-14-21-28 okt, 4 nov. Er is ruimte voor maximaal 12 cursisten. De cursus kan van start gaan vanaf 6 cursisten.

Voor vragen kunt u rechtstreeks contact opnemen met de docente: 06-16269594 en info@marabina.com

AANMELDEN VOOR DE CURSUS KAN VIA DEZE LINK

 

 

meer uit agenda
Salsa –Merengue - Bachata dansles