22
sep

Salsa dansles - Start

Dansles voor duo's


Lekker Salsa dansen! Wilt u deze dans leren? Dat kan! Dansschool Marabina gaat door met haar salsacursus in Kulturhus Borne. Vrijdag 22 september, van 20.45-21.45 uur. Tip van de lerares: geef u op samen met een danspartner (man/man, vrouw/vrouw, man/vrouw), want het betreffen duo-lessen!

De eerste les krijgt u een uitleg over de merengue-dans, om de heupen los te maken en om u het Zuid-Amerikaanse ritme te laten proeven. Daarna gaan wij over op het echte werk, de salsa!

Marisol Avila is uw danslerares, zij is in Venezuela geboren. De salsa en andere Latijns-Amerikaanse ritmes zijn haar met de paplepel ingegoten. Al vanaf 2013 deelt zij haar kennis en ervaring met haar cursisten. Het is haar doel om de cursist zijn of haar eigen manier van dansen te laten ontdekken, aan de hand van de geleerde basispassen.

U krijgt les in een blok van 10 bijeenkomsten, waarin u natuurlijk kennis maakt met de salsa en een aantal basispassen zult gaan leren gebruiken.

Plezier staat voorop, Marisol gelooft niet dat een goede dans alleen maar bestaat uit de juiste pasjes... Naar wat wij hebben begrepen van haar cursisten zijn ze ook zeer tevreden met haar aanpak.

De cursus bestaat uit 10 lessen op de vrijdagavond, in lokaal M1 in de muziekschool, van 20.45-21.45 uur. De cursus kost €80,- Kledingadvies is: makkelijk schoenen en makkelijke kleding. En een danspartner hebben is handig :-)

De salsacursus start op 22september 2017.
De cursus kan van start gaan vanaf 6 cursisten.

Voor vragen kunt u rechtstreeks contact opnemen met de docente: 06-16269594 en info@marabina.com

AANMELDEN KAN ONLINE DOOR TE KLIKKEN OP DEZE LINK


Details:

18+
Op vrijdag van 20:45-21:45 uur
Kosten: € 80,00
Duur: 10 lessen
Locatie: M1
Docent: Marisol Avila
Start: 22 september 2017

meer uit agenda
Salsa dansles - Start