Home  /  Agenda  /  Archief  /  Samba Workout
13
sep

Samba Workout

Gratis proefles & voor volwassenen


Kulturhus Borne start het nieuwe seizoen met vier heerlijke weken waarin u gratis kunt proeven van- en ruiken aan ons aanbod! Van maandag 26 augustus t/m 22 september. We sluiten onze proefweken af met de jaarlijkse Kultur- en Kookmarkt op zondag 22 september.

Investeer in jezelf! In je eigen ontwikkeling, in je gezondheid, of ter ontspanning. Er zijn zoveel (goede) redenen om eens een leuke  cursus of workshop te gaan volgen!

Van 2 t/m 13 september kan iedereen 2 weken lang GRATIS kennismaken met tal van leuke, interessante en prikkelende cursussen en workshops in ons Kursushus. Maak alvast kennis met de cursusleiders, bekijk je a.s. cursusruimte en besluit na de proefles of je je opgeeft voor cursus of workshop! Kortom, alle ruimte en vrijheid voor impulsief gedrag! Heerlijk toch?!


PROEFLES SAMBA WORKOUT
Datum:            Vrijdag 13 september
Docent:           Josy Barbosa
Tijd:                 16.00-17.00 uur
Locatie:          Theater


De Braziliaanse Josy Barbosa laat je schouders, heupen en de rest van je lijf alle hoeken van de zaal zien. Wie kent het wervelende, zinderende ritme van de Braziliaanse samba nou niet?! Krachtig, meeslepend en tropisch. 

Als workout bijzonder geschikt om op meeslepende wijze conditie, kracht en humeur op te krikken! Josy is niet de eerste de beste Braziliaanse professionele danseres; ze is een veelgevraagde danseres voor tv en evenementen in heel Nederland.

meer uit agenda
Samba Workout