26
jun

Scootmobieltocht

Bewegen in het groen. Doen!


Welzijn ouderen Borne biedt een groot aantal activiteiten aan buiten in het Groen rondom Borne. Blijven bewegen is actief blijven. En wat is fijner dan dit in de prachtige omgeving van Borne, Hertme en Zenderen te doen.

 

In de maanden april tot en met oktober bied Welzijn Ouderen Borne zowel fiets-,  schootmobiel- als wandeltochten aan. Deze  tochten worden uitgezet door vrijwilligers, zij verzorgen tevens de route. U blijft zelfstandig verkeersdeelnemer en draagt uiteraard zelf de verantwoordelijkheid voor uw verkeersveiligheid.

 

Het Kulturhus Borne is het startpunt van alle tochten. We vertrekken standaard om 13.30 uur. Dit geld voor de fiets-, de scootmobiel en voor de wandeltochten.

In principe kosten de tochten niets en is opgave niet noodzakelijk. De consumpties die onderweg genuttigd worden zijn voor eigen rekening. Het kan voorkomen dat er onderweg niet altijd een horeca gelegenheid wordt aangedaan. In deze situaties is het verstandig om zelf wat te eten en te drinken mee te nemen.

 

De Scootmobieltochten.
Deze tochten zijn uitgezet over een route van circa 20 km. De Scootmobiels moeten een actieradius hebben van minimaal 15 km per uur. Er wordt in kleine groepen gereden van ongeveer 5 personen.
De data voor 2013 zijn:  26 juni, 24 juli, 28 augustus en 25 september

 

Voor meer informatie: WOB

meer uit agenda
Scootmobieltocht