25
sep

Scootmobieltocht - 25 sep

Scootmobielgroep Borne


Zin om in groepsverband met de scootmobiel op stap te gaan? Meldt u dan aan als lid van de scootmobielgroep Borne. Een aantal enthousiaste scootmobielers organiseren, in samenwerking met Welzijn Ouderen Borne - Wijkracht, tochten op de 4e woensdagmiddag van de maand. Aanmelden kan bij de informatiebalie van het Kulturhus in Borne. U ontvangt dan een flyer met de data en overige relevante informatie. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Ons uitgangspunt is dat u een zelfstandig verkeersdeelnemer bent en deelneemt op eigen risico. Om de tochten goed te laten verlopen is het belangrijk dat u zich vertrouwd en veilig voelt op uw scootmobiel. De gemiddelde snelheid is 15 km per uur en de actieradius is maximaal 30 kilometer. Vertrek is om 13.30 uur bij het Kulturhus, in 3 groepjes van maximaal 5 personen wordt er gereden. Als u niet meegaat, graag afmelden bij de receptie van het Kulturhus via 074 265 72 00. Onderweg is er een gezamenlijke pauze, een consumptie is voor eigen rekening. De vrijwilligers van WOB verzorgen de route en zijn onderweg uw aanspreekpunt.

Alleen bij extreme weersomstandigheden of dreiging van onweer gaat tocht niet door. Voor meer info : Welzijn Ouderen Borne - Wijkracht, tel 088 9455722 of welzijnouderenborne@wijkracht.nl.

meer uit agenda
Scootmobieltocht - 25 sep