27
mei

Selamat Makan - Smakelijk eten!

Indo verhalen, theater en lekker eten


DIT IS EEN THEATERBELEVING! Storytelling – Indische verhalen – geuren kringelen uit de wadjans – Indische maaltijd.

Deze theaterbeleving is beslist niet alleen voor ‘Indo’s’, maar voor iedereen die van lekker Indisch eten houdt en geniet van prachtige verhalen. Over Indië, tempo doeloe en de Indo’s in Nederland. Historie afgewisseld met persoonlijke belevenissen. Humoristisch en soms een tikje pikant: “…want er schuilde nog een geheim ónder de gordel van smaragd…”

Het publiek wordt persoonlijk door Roy en zijn zus Hedy welkom geheten voor een ‘kumpulan’, een Indische familiebijeenkomst. Als men in de zaal zit, vertelt Roy dat het eten nog niet klaar is. Hedy staat op het podium te koken. Kruidige geuren kringelen de zaal in en ondertussen vertelt Roy de verhalen. Na afloop wordt het publiek uitgenodigd in de foyer voor een heerlijke, authentieke Indische maaltijd met rijst, saté, sajoer, telor Bali, sambal goreng en garnituren.

Krachtig theaterconcept!
De kracht van dit concept is ook gelegen in de manier waarop het publiek gaat eten. Geen gedekte tafels, maar men zit gezellig informeel bij elkaar aan tafel. De verhalen komen vanzelf. Over Indische roots, een Indische schoonvader, of toeristische belevenissen. Ook de manier waarop de maaltijd wordt geserveerd is onderdeel van het concept.

Er zijn maximaal 100 kaarten beschikbaar.

Aanvang: 17.00 uur
Entree € 35,- (voorstelling èn eten), drankjes voor eigen rekening publiek

Tickets kopen!
meer uit agenda
Selamat Makan - Smakelijk eten!