27
mrt

Shantykoor de Bornse Maten

Concert


Shantykoor Bornse Maten geeft een concert op 27 maart 2015. Met medewerking van Big Band "89.

Het 55 man sterke Shantykoor “Bornse Maten” staat garant voor een gezellige avond met shanties en zeemansliedjes uit alle windstreken. Bekende liedjes uit Nederland en Duitsland, maar ook Engelse, Spaanse en Franse nummers staan op het repertoire. Ze gaan over ruwe bolsters en blanke pitten, zeemansleven, maar ook over drank, vrouwen en ander vertier.

In 2014 is een aantal nieuwe shanties aan het repertoire toegevoegd. U krijgt op dit gala de primeur! Wij hebben hard gewerkt en ons verdiept in een aantal “evergreens”, die aansluiten op de totaal andere muziekstijl van onze gasten. Wij zijn er trots op dat “Big Band 89” een spetterend intermezzo zal verzorgen. Deze muzikanten hebben alle kwaliteiten in huis voor een swingend optreden. “Big Band 89” brengt goed in het gehoor liggende muziek in de traditionele bigband stijlen van de twintiger jaren tot nu. Swing, bigband en latin arrangementen worden afgewisseld met jazz ballads. Natuurlijk hebben zij ook de overbekende classics van o.a. Glenn Miller, Count Basie, Duke Ellington en Frank Sinatra op het programma staan.

 

De “Bornse Maten” worden begeleid door 5 muzikanten en aangestuurd door onze loods Barend Slettenaar. “Big Band 89” begeleidt deze avond ook solist Martin ter Haar en staat onder de bezielende leiding van Andrew Read. Ons motto voor dit gala is: u hoeft geen zeebenen te hebben, meezingen mag en geniet vooral van deze zeer muzikale, gezellige avond.


Aanvang: 20.00 uur
Entree: €10,00

Voor meer informatie over aanvangstijd en entree verwijzen wij u naar: www.shantykoor-bornse-maten.nl

meer uit agenda
Shantykoor de Bornse Maten