Home  /  Agenda  /  Archief  /  Sieraden maken
4
sep

Sieraden maken

Gratis proefles & voor kids 8-12 jaar


Kulturhus Borne start het nieuwe seizoen met vier heerlijke weken waarin u gratis kunt proeven van- en ruiken aan ons aanbod! Van maandag 26 augustus t/m 22 september. We sluiten onze proefweken af met de jaarlijkse Kultur- en Kookmarkt op zondag 22 september.

Investeer in jezelf! In je eigen ontwikkeling, in je gezondheid, of ter ontspanning. Er zijn zoveel (goede) redenen om eens een leuke  cursus of workshop te gaan volgen!

Van 2 t/m 13 september kan iedereen 2 weken lang GRATIS kennismaken met tal van leuke, interessante en prikkelende cursussen en workshops in ons Kursushus. Maak alvast kennis met de cursusleiders, bekijk je a.s. cursusruimte en besluit na de proefles of je je opgeeft voor cursus of workshop! Kortom, alle ruimte en vrijheid voor impulsief gedrag! Heerlijk toch?!


PROEFLES SIERADEN MAKEN JUNIOR
Datum:            Woensdag 4 september
Docent:           Lisa Rosendaal
Tijd:                 15.45-17.00 uur
Locatie:           lokaal B3


Hou jij van sieraden en vind je het leuk om steeds weer wat anders te kunnen dragen? Kom meedoen en leer hoe je zelf van allerlei materialen op een goedkope manier je eigen sieraden kan maken! Altijd iets unieks om te dragen en net zo mooi als in de winkel!

meer uit agenda
Sieraden maken