13
apr

Singer-songwriters live 2019

Dat voelt als thuiskomen


Na de succesvolle Singer-songwriters live in 2018, kunt u ook in 2019 genieten van een avond vol singer-songwritermuziek. Zowel covers als eigengeschreven composities, allemaal met één gemeenschappelijk thema: thuis. Er worden hits en klassiekers gebracht van topartiesten als Ed Sheeran, Passenger, Bløf, Adèle, Sarah McLachlan, Tina Dico en Venice. Daarnaast spelen regionale singer-songwriters hun eigen nummers, waaronder Marjon Revet-Weerink die ook de avond presenteert.

Voelt als thuiskomen
De zangers en de zevenkoppige band komen uit heel Overijssel. Zij zijn speciaal voor dit project bij elkaar gebracht door gitarist en drijvende kracht Henk Hogebrug: “Ik heb een ongelooflijke bewondering voor mensen die hun eigen muziek spelen. Zelf kan ik alleen maar muziek naspelen die door anderen is bedacht. Daarom wilde ik graag een avond organiseren rondom singer-songwritermuziek. Ik ben gek op muziek en verliefd op gitaren en alles wat daarbij hoort. Samenspelen met andere goeie muzikanten in een bandje geeft me altijd een kick. Voor deze avond hebben we hele mooie liedjes geselecteerd die allemaal een link hebben met ‘thuis’. De muziek spelen die je het allermooiste vindt, samen met goeie zangers en muzikanten... dat voelt voor mij als thuiskomen!”

Tijd: 20.00 uur
Entree: 7,50

*Mocht het niet lukken om online kaarten te kopen mail dan uw naam, aantal kaarten, adres, postcode en telefoonnummer naar receptie@kulturhusborne.nl of bel naar 074 265 72 00*

Kaarten reserveren
meer uit agenda
Singer-songwriters live 2019