4
nov

Slingerbeurs Borne 2016

Doe ook mee!


De Slingerbeurs is hét jaarlijkse evenement waarbij bedrijven en maatschappelijke organisaties samenwerken om een gezamenlijke bijdrage te leveren aan het oplossen van sociaal-maatschappelijke vraagstukken. De aanbieders, de Bornse bedrijven, helpen de Bornse vragers. Vragers zijn vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties.

Op de middag van de Slingerbeurs ontmoeten de vragers en de aanbieders elkaar en gaan ze aan de slag om in overleg ‘matches’ met elkaar maken. Alle matches op de Slingerbeurs worden gemaakt met gesloten beurs. Onderlinge maatschappelijke betrokkenheid is de basis van alle matches.

Alle deelnemende vragers en aanbieders hebben zich vooraf aangemeld. Ook worden de namen van de vertegenwoordigers doorgegeven aan de organisatie.

Deelnemers ontvangen dan bij binnenkomst een naambadge. Vragers hebben een andere kleur dan aanbieders.

Tijdens de Slingerbeurs krijgt iedere aanbieder een statafel ter beschikking. De statafels zijn genummerd, en de vragers krijgen bij binnenkomst het overzicht van wie waar staat!

De beurs wordt om 15:30 uur geopend met een gongslag door onze burgemeester Rob Welten. Presentator Dennis Wilt zorgt voor informatie tijdens de periode waarin gehandeld mag worden.


 

meer uit agenda
Slingerbeurs Borne 2016