5
mrt

Social Media vanaf de basis 3. VOL

Workshops voor vrijwilligers


Een prachtige sessie van twee workshops voor vrijwilligers! Helaas is deze workshop al volgeboekt.

Je hoort veel over Social Media, maar het daadwerkelijk gebruik blijft vaak lastig. Gedurende de workshop "Social Media vanaf de basis" leer je meer over de mogelijkheden en kracht van sociale media en het plannen van "berichten".  In eerste instantie zullen Facebook, Twitter en LinkedIn aan bod komen er wordt ook gekeken naar andere Social Media.

Tijdens de workshops 'Social Media vanaf de basis' leer je werken met Twitter, Facebook, en LinkedIn. We beginnen bij de basis van deze drie social media-kanalen en zullen van alles bespreken met betrekking tot het gebruik voor persoonlijke doeleinden. maar voornamelijk voor het gebruik van Social Media voor verenigingen, instellingen en clubs.Wat kun je met Sociale Media doen en bereiken? Wat moet je vermijden en juist niet doen? Waar kun je Social Media extra voor inzetten voor jouw vereniging? De workshops zijn ook uitermate geschikt als je al enige ervaring hebt er valt nog veel bij te leren in deze workshopsessie.

Trainer is Stephanie van den Kieboom. Zij volgt momenteel de Master Marketing-Communicatie aan de Universiteit Twente. Ze specialiseert zich in Social Media, en heeft ruim 2 jaar ervaring uit de dagelijkse praktijk door de opstart van eigen bedrijf TNDVeilingen.Er is plaats voor maximaal 12 personen bij deze workshops. De twee workshops horen bij elkaar. Het is niet mogelijk om u voor slechts 1 workshop op te geven.
 

Data: Woensdag 5 & 12 maart
Aanvang: 19.00-21.15 uur (beide dagen)
Locatie: Kulturhus Borne. Zaal V4
Kosten: €10,00 p.p (twee workshopsessies, koffie/thee)
Aanmelden: bureau vrijwilligerswerk borne

meer uit agenda
Social Media vanaf de basis 3. VOL