3
nov

Social media vanaf de basis 2

Workshop voor vrijwilligers - deel 2


Voor alle vrijwilligers die meer willen weten over de mogelijkheden van Facebook, Twitter en LinkedIn voor hun vereniging, verzorgt bureau Vrijwilligerswerk van Kulturhus Borne een prachtige sessie van twee workshops.

De cursusdata zijn: maandagavond 27 oktober en maandagavond 3 november 2014.
Tijd: 19.00-21.15 uur (op beide dagen)
€ 12,- voor 2 sessies

Tijdens de workshops 'Omgaan met Social Media' leer je werken vanaf de basis met Twitter, Facebook, en LinkedIn. We beginnen bij de basis van deze drie social media-kanalen en zullen van alles bespreken met betrekking tot het gebruik van Social Media voor verenigingen, instellingen en clubs. Ook het gebruik voor persoonlijke doeleinden komt aan bod.

Wat kun je met Social Media doen en bereiken? Wat moet je vermijden en juist niet doen met Social Media ? Waar kun je Social Media extra voor inzetten voor jouw vereniging? Ook als je al enige ervaring hebt, kun je toch nog veel bijleren in deze workshopsessie.

Iedereen hoort veel over Social Media , maar het daadwerkelijk gebruik blijft vaak lastig. Bij de workshops leer je meer over de mogelijkheden en kracht ervan, en bijvoorbeeld over het 'plannen' van berichten. In eerste instantie zullen Facebook, Twitter en LinkedIn aan bod komen maar we gaan ook kort kijken naar andere Social Media.

Trainer is Stephanie van den Kieboom. Zij volgt momenteel de Master Marketing-Communicatie aan de Universiteit Twente. Ze specialiseert zich in Social Media, en heeft ruim 2 jaar ervaring in de dagelijkse praktijk door de opstart van een eigen bedrijf.

Er is plaats voor maximaal 12 personen bij deze workshops. De twee workshops horen bij elkaar. Het is niet mogelijk om u voor slechts 1 workshop op te geven.

U kunt zich vanaf 1 september opgeven via deze link: www.vrijwilligerswerkborne.nl

meer uit agenda
Social media vanaf de basis 2