11
apr

Sollicitatie Advies april

Gratis advies


Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek zijn er momenteel bijna 600.000 werkzoekenden! Misschien bent u wel een van deze mensen en heeft u behoefte aan een steuntje in de rug, wat advies en coaching op het gebied van werk vinden. Vanaf vrijdag 20 september kunt u hiervoor weer -gratis!-  terecht in Kulturhus Borne!

Carola Lammers is trainer en coach op het gebied van loopbaancoaching, ontslagbegeleiding, sollicitatie - en communicatietrainingen. Vanuit haar bureau Coaching Oost Nederland begeleidt zij mensen in de zoektocht naar werk.

Dat betekent niet dat zij een nieuwe baan kan creëren, maar wél dat zij kan helpen om de weg er naar toe zo volledig mogelijk in kaart te brengen, vanuit haar visie op zelfredzaamheid van mensen. Concreet is dat voor de één bijvoorbeeld een extra paar ogen over de c.v., voor de ander een dubbelcheck op de sollicitatiebrief. Ook een reflectie op sollicitatiegesprekken en het in kaart brengen van netwerken en het vóeren van gesprekken, zijn enkele praktische zaken. Verder is het als werkzoekende ook niet onbelangrijk om te beschikken over enige mate van zelfvertrouwen, om negatieve gedachten te kunnen omzetten in constructieve acties, en om structuur in zowel het dagelijkse leven als in de sollicitaties aan te brengen. Als loopbaancoach beschikt Carola over veel ervaring en zij biedt u praktische handvaten.

Vanuit haar visie op een maatschappij waarin iedereen een steentje bijdraagt t.b.v. het welbevinden van de gemeenschap, wil Carola haar steentje bijdragen, op haar eigen vakgebied. Kulturhus Borne is hiervoor een hele geschikte plek.

Aanvang:  9.30 uur-11.30 uur
Locatie: aanwezig op de begane grond van de bibliotheek, achter de ''flexibele'' helpdesk:

meer uit agenda
Sollicitatie Advies april