12
dec

Sollicitatie Advies december

Gratis advies op maat


Misschien heeft u behoefte aan een steuntje in de rug in de zin van advies en coaching op het gebied van werk vinden. Hiervoor kunt u -gratis!-  terecht in Kulturhus Borne!

 

Carola Lammers is trainer en coach op het gebied van loopbaan coaching, ontslagbegeleiding, sollicitatie - en communicatietrainingen. Vanuit haar bureau Coaching Oost Nederland begeleidt zij mensen in de zoektocht naar werk. Dat betekent niet dat zij een nieuwe baan kan creëren, maar wél dat zij kan helpen om de weg er naar toe zo volledig mogelijk in kaart te brengen. Concreet is dat voor de één bijvoorbeeld een extra paar ogen over de C.V., voor de ander een extra check op de sollicitatiebrief. Ook een reflectie op sollicitatiegesprekken en het in kaart brengen van netwerken en het voeren van gesprekken, zijn enkele praktische zaken.

Verder is het als werkzoekende ook niet onbelangrijk om te beschikken over zelfvertrouwen, en om negatieve gedachten te kunnen omzetten in constructieve acties, en om structuur in zowel het dagelijkse leven als in de sollicitaties aan te brengen. Als loopbaancoach beschikt Carola over veel ervaring en zij biedt u praktische handvatten. Vanuit haar visie op een maatschappij waarin iedereen een steentje bijdraagt t.b.v. het welbevinden van de gemeenschap, wil Carola haar steentje bijdragen, op haar eigen vakgebied.

Kulturhus Borne is hiervoor een hele geschikte plek.
Aanvang:  9.30 uur-11.30 uur
Locatie: aanwezig op de begane grond van de bibliotheek, achter de ''flexibele'' helpdesk

meer uit agenda
Sollicitatie Advies december