Home  /  Agenda  /  Archief  /  SoulCollage
31
mrt

SoulCollage

3x gratis workshop - zorgSAMEN Festival


Vrijdag 31 maart is het zover: van 14.00-20.00 uur vindt het allereerste groot Borns zorgSAMEN Festival plaats. De belangstelling om hieraan deel te nemen is overweldigend gebleken, fantastisch! Met maar liefst 44 informatiestands, 14 gratis workshops, 9 gratis lezingen/presentaties, diverse belevings-tenten, gratis health-checks, diverse mobiele pop-up acts en optredens, én een heerlijk foodplein hopen de organisatie en alle deelnemers u te informeren, te entertainen en te verrassen! Het festival vindt plaats in 't Dijkhuis en Kulturhus Borne, en in het mooie parkje daartussen.

WORKSHOP: SoulCollage®
Door: Ingrid Elzinga
www.jij-in-beeld.nu

Locatie: 't Dijkhuis, Jacobushof

Deze workshop vindt 3x plaats op de volgende tijden:

14.30-15.30 uur

16.00-17.00 uur

18.30-19.30 uur


Doelgroep: alle belangstellenden zijn welkom.
Er is plek voor maximaal 10 personen per workshop.

Deelnemen aan de workshops
Deze workshops worden u gratis aangeboden door Ingrid Elzinga. Zowel bij het Dijkhuis als bij Kulturhus Borne is er een (duidelijk aangegeven) punt waar op de dag zelf gratis toegangskaarten voor alle workshops en lezingen verkrijgbaar zijn. Onder het motto van op=op en vol=vol.

SoulCollage®
Iedereen in de zorg is druk met de ander, maar hoe gaat het met jou? SoulCollage® biedt de mogelijkheid om op een creatieve manier aan zelfontwikkeling te doen. Je maakt tijdens de workshop een collage-kaart die je mooie inzichten op kan leveren, een cadeautje voor jezelf.

SoulCollage® workshops:

  • bieden je de mogelijkheid om je creativiteit te laten spreken
  • geven zelfinzicht
  • leren je over de SoulCollage® methode
  • kunnen een aanzet zijn om thuis verder te gaan met SoulCollage®
  • zijn een mooie manier om in contact te komen met gelijkgestemden
  • zijn inspirerend en erg leuk om te doen!


Er is geen voorkennis of artistieke ervaring vereist om deel te nemen aan een SoulCollage® workshop, iedereen is een kunstenaar!

 

meer uit agenda
SoulCollage