6
okt

Spaans voor beginners: Caminos

Docent: Fatima Geerdink


Dinsdag 6 oktober gaat er een complete cursus Spaans van start; inclusief grammatica, schrijven, lezen, spreken.

Spaans ‘’Caminos’’ voor beginners
Spaans ''Caminos'' helpt u op weg in de Spaanstalige wereld. Na bestudering van ''Caminos nieuw 1''  heeft de cursist niveau A1 van het referentiekader bereikt en voldoende kennis verworven om zich in alledaagse situaties in het Spaans te redden.

De basis van het leren met Caminos wordt gevormd door teksten in combinatie met de meest uiteenlopende  opgaven. Daarbij wordt voortdurend uitgegaan van de persoonlijke interesses en ervaringen van de cursist. Veel opgaven zijn zo opgesteld, dat informatie met medecursisten wordt uitgewisseld en dat daardoor vanaf het begin het Spaans als communicatiemiddel wordt gebruikt.

Caminos nieuw 1 bestaat uit een tekstboek en een werkboek. Het tekstboek bevat 12 unidades. Iedere unidad behandelt een actueel en relevant thema, dat op de eerste pagina aan de hand van oorspronkelijk beeldmateriaal wordt gepresenteerd. De leerstof wordt aangeboden in zeer gevarieerde teksten.

Aan het eind van iedere unidad volgt een overzichtspagina waarop de belangrijkste idiomatische en grammaticale items worden herhaald.

ISBN Camions nieuw 1:
Tekstboek: 978 90 5451 5807                                     Werkboek:  978 90 5451 5821
Prijs totaal: € 67,95


Docent Fatima Geerdink
‘’Ik ben Fatima Geerdink, voordat ik jaren geleden naar Nederland kwam woonde ik in Spanje, waar ik de Spaanse taal studeerde. Sinds mijn komst naar Nederland geef ik op allerlei nivo’s Spaanse les. Mijn methode is erop gericht om mensen  praktisch Spaans te leren; elke dag bruikbaar op vakantie of voor je werk. Mijn motto is: Iedereen kan, op zijn of haar nivo, Spaans leren. Ik doceer de taal op een zo eenvoudig mogelijke manier. In de lessen spreek ik veel Spaans en de cursisten stimuleer ik ook Spaans te spreken. Zo overwin je de angst om een taal te leren spreken.

Talen zijn mijn passie, het slaat bruggen tussen mensen, en vergroot je wereld. Taal brengt je in contact met zoveel andere culturen. Spaans wordt gesproken door bijna 600 miljoen mensen. het is daarmee een van de meest gesproken talen.

Wees niet verlegen, meld je aan! Op een ontspannen maar doelgerichte wijze Spaans leren is leuk voor iedereen.’’

Details cursus
Dinsdag 6 oktober gaan we van start. De cursus Spaans bestaat uit 20 lessen. De tijd is van 19.00-20.30 uur uur. De lesruimte is in V7 op de 1e etage. Koffie en thee wordt u aangeboden door het Kursushus en staat voor u klaar. Er is plek voor maximaal 14 cursisten (18+). De cursus gaat van start bij minimaal 6 cursisten.

De overige data zijn:
13-27 okt (20 okt is herfstvakantie)
3-10-17-24 nov
1-8-15 dec (daarna is kerstvakantie)
5-12-19-26 jan 2016
2-9-16-23 feb
8-15-22 maart

Het lesgeld is exclusief het lesmateriaal. Cursisten dienen het het tekstboek én werkboek (cd is hierbij ingesloten) zelf aan te schaffen: via www.intertaal.nl. Prijs €67,95. Cursisten kunnen dit ook via de docent aanschaffen, in dat geval ontvangt men 10% korting. U dient dit dan te doen voor 22 september. Daarna regelt de cursist zijn lesboek individueel.

Voor alle inhoudelijke vragen met betrekking tot deze cursus Spaans kunt u rechtstreeks contact opnemen met Fatima Geerdink: erfage@zonnet.nl


AANMELDEN KAN VIA DEZE LINK

meer uit agenda
Spaans voor beginners: Caminos