11
mrt

Spannende Reisverhalen live

Local Hero's vertellenDit jaar is het thema van de Boekenweek: ‘’Reizen, ondertussen ergens anders!’’ In het kader van de boekenweek komen dinsdagavond 11 maart diverse mensen uit Borne en omstreken hun eigen spannende, mooien ontroerende of hilarische reisverhaal vertellen in de Bornse bibliotheek.

Een kleine greep uit de vertellers: dhr Johan Kwast. Deze 82-jarige Bornernaar vertelt in het Twentse dialect over een trip die hij in 1954 maakt, ‘’Ne Ommelaandse Reis’’. Hans van Rheenen, sinds kort pensionado (voorheen basissschool directeur in Rotterdam) en sinds 4 maanden woonachtig in Borne vertelt over een reis door Syrie in de jaren 80. Jeroen Zwier uit Hengelo vertelt over een reis door de Baltische staten, Polen en St. Petersburg.

De avond begint om 19.30 uur en entree is gratis. Iedereen is van harte welkom om de Boekenweek deze avond met een hapje en een drankje te komen vieren in en met de Bornse Bibliotheek.

Er is nog steeds plek voor reisverhalenvertellers! Wanted: Local Hero's! Met stoere, mooie, spannende, aparte, ontroerende reisverhalen! Welke ''local hero'' uit Borne, Hertme en Zenderen durft zijn/haar reisverhaal dinsdag 11 maart te komen vertellen in de bieb in Kulturhus Borne? Een avond voor en door Bornenaren. Een avond waar reizen en reisverhalen centraal staan.

 


Bent u zo’n lokale Bornse held die zijn persoonlijke reisverhaal wil komen vertellen, meld u dan nú aan via: info@kulturhusborne.nl

We zijn op zoek naar ontroerende, spannende, emotionele, grappige en persoonlijke reisverhalen, al dan niet ondersteund door een presentatie. Elke held krijgt maximaal 20 minuten het woord. Wij zorgen voor een hapje, drankje, muziek,  laptop, beamer en scherm! U hoeft alleen uzelf, uw verhaal en uw achterban mee te nemen.

meer uit agenda
Spannende Reisverhalen live