14
jun

Spectre - James Bond 14 juni

Film in de Spannende Boeken Weken


In het kader van de nationale ‘’Spannende Boeken Weken’’ die elk jaar in juni zijn, vertoont Bibliotheek Borne op 14 juni om 20.00 uur de spannende actiethriller "Spectre".

In de ‘’Spannende Boeken Weken’’ wordt misdaadliteratuur onder de aandacht van lezer en biebbezoekers gebracht. Deze James Bond verfilming mag zeker niet ontbreken.

Spectre
Een cryptisch bericht vanuit het verleden stuurt James Bond op een missie naar Mexico-Stad en uiteindelijk Rome, waar hij Lucia Sciarra ontmoet. Zij is de mooie weduwe van een beruchte crimineel. Bond infiltreert bij geheime ontmoetingen en ontdekt het bestaan van de duistere organisatie SPECTRE. In Londen zet Max Denbigh, het nieuwe hoofd van het Centre for National Security, vraagtekens bij Bonds acties en vraagt zich af wat nog het doel is van de MI6, geleid door M. In het geheim weet Bond Miss Moneypenny en Q. achter zich te krijgen en zij helpen in een onderzoek naar Madeleine Swann, de dochter van Bonds oude aartsvijand Mr. White, die mogelijk de sleutel is voor het ontrafelen van het web rond SPECTRE. Als een dochter van een huurmoordenaar snapt zij Bond als geen ander. Als Bond naar het hart van SPECTRE kruipt, leert hij de ijzingwekkende connectie kennen tussen zichzelf en de vijand die hij zoekt.
 

Aanvang film: 20.00 uur
Entree: €5,00 (€3,00 voor biebleden en vrienden van Filmhuis Borne)
Tickets: 074 - 2657200

Kaarten reserveren
meer uit agenda
Spectre - James Bond 14 juni