Home  /  Agenda  /  Archief  /  Sponsorloop
20
apr

Sponsorloop

3 km voor het Jeugdsportfonds Borne


In het kader van de Nationale Sportweek organiseert Kulturhus Borne van 20-27 april een gezondheidsweek voor body én mind met de titel ‘’Gelukkig Gezond!’’ In de aanloop naar deze week organiseerde het Kulturhus in samenwerking met marathonloopster Ingrid Prigge hardloopclinics voor beginners. Er werd daarmee  toegewerkt naar een grande finale, die plaatsvindt op zaterdag 20 april. Dan kan men namelijk deelnemen aan de Sponsorloop voor het Jeugdsportfonds. Dan lopen we 3 kilometer, en noemen het ‘De 3 voor het Jeugdsportfonds’. De totale opbrengst is namelijk voor het Jeugdsportfonds*.

Start en finish is dan ook weer bij Kulturhus Borne. Deelname bedraagt 5 euro. Kinderen tot 12 jaar: 2,5 euro. Meedoen met het hele gezin: 10 euro. Wil je meedoen, laat je dan sponsoren!

Heb je je voor € 10,00 of meer laten sponsoren, dan is de deelname gratis.

 

KLIK HIER om het sponsorformulier down te loaden.

 

De start is om 14.00 uur. Route is naar de vijver van de Stroomesch, daar een rondje omheen en weer terug naar het Kulturhus. Dit alles onder aanvoering van Ingrid Prigge, ambassadrice van het Jeugdsportfonds. Inschrijven en donaties/sponsorgeld inleveren is een half uur voorafgaand aan de Sponsorloop, tussen 13.30-14.00 uur.

Elke deelnemer ontvangt een leuke attentie. En de 3 hoogst gesponsorde deelnemers ontvangen ieders 2 vrijkaarten voor FC Twente. Dankzij een gulle gift van Menzis.

*Het Jeugdsportfonds creëert sportkansen voor kinderen tot 18 jaar die leven in gezinnen waar de financiële middelen ontbreken om lid te worden van een sportvereniging. Dankzij het Jeugdsportfonds kunnen zij hun sportdroom waar maken. Het Jeugdsportfonds betaalt de contributie en benodigde sportattributen. Om een kind een jaar lang te laten sporten hebben we € 250,- per kind per jaar nodig. Aanvragen om een kind te laten sporten kunnen alleen gedaan worden door professionals uit het onderwijs, hulpverlening en de gezondheidszorg (zg. intermediairs.

meer uit agenda
Sponsorloop