25
jan

Sportgala 2019 - 25 jan

Sporthal 't Wooldrik


Het Sportgala Borne, Special Edition 2019, vindt plaats op 25 januari 2020 in sportcomplex ’t Wooldrik.

Het gala zal tijdens deze Special Edition omlijst worden met een prachtige show door GyMusic Productions, waarbij gymnastics en livemuziek elkaar ontmoeten. Tijdens de show worden optredens van talenten uit diverse disciplines van de turnsport gecombineerd met verrassende muzikale arrangementen. Onder leiding van dirigent Hendrik de Boer wordt een orkest en combo samengesteld van muzikanten uit heel Nederland en van het Stedelijk Orkest Borne.

Het sportgala biedt alle sportverenigingen een podium om hun eigen sport, talenten én de vereniging onder de aandacht te brengen. Tijdens het sportgala worden de mooiste sportmomenten en beste prestaties van sporters en sportteams uit Borne getoond in de categorieën talent, jeugdsportploeg sportvrouw, sportman en sportploeg.

De commissie Sportgala organiseert het dit jaar samen met Gymusic productions, de werkgroep alternatieve financiering ’t Wooldrik, Borne Sport en Stedelijk Orkest Borne. Vanwege deze speciale editie zijn er dit jaar kaartjes te koop voor € 10,- pp via onderstaande button tickets kopen. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, genomineerden en nog veel meer nieuws is te volgen op www.facebook.com

Tickets kopen
meer uit agenda
Sportgala 2019 - 25 jan