15
t/m 16 sep

Sportweek bij Jongerenwerk Borne

Van tafeltennis en darten tot wallsits en planken


De Nationale Sportweek (9 tot en met 16 september) is een initiatief van NOC*NSF met als doel om lekker sporten en bewegen te promoten. Tijdens deze week zetten honderden sportclubs, sportbonden, gemeenten en andere organisaties uit heel Nederland hun deuren open en verzorgen ze sportclinics, -toernooien en -demonstraties.

Jongerenwerk Borne haakt hier op in en organiseert op een laagdrempelige manier verschillende toernooi vormen zoals tafeltennis en darts. Ook worden er gezonde snacks aangeboden en worden er verschillende challenges uitgevoerd zoals opdrukken, planken en wall sits.

Voor Jongerenwerk Borne is dit een aanloop naar De Week tegen Pesten (18 t/m 22 september). Bewegen is goed voelen en wanneer je je goed voelt sta je steviger in je schoenen, ook bij pestgedrag. Het jongerenwerk haakt in op de week tegen pesten met een muur met stellingen in het jongerencentrum, een thema boekentafel in de bibliotheek en een film.

Vanaf oktober gaat Jongerenwerker Leander bij het Twickelcollege aan de slag om verschillende weerbaarheids-trainingen te geven aan de brugklassers.

Kortom er komen een aantal leuke en interessante activiteiten aan. Voor meer informatie kijk op www.facebook.com/jongerenwerk.borne

meer uit agenda
Sportweek bij Jongerenwerk Borne