12
aug

Spreekuur voor verzekeringen

Een goed advies!


Een keer in de maand kunt u op de dinsdagmiddag gebruik maken van het gratis spreekuur voor verzekeringen en hypotheek. In dit spreekuur wordt u door een onafhankelijke adviseur Eddy G. Rakers, voorzien van advies op het gebied van financiële dienstverlening. Vaak zijn financiële producten zoals hypotheken, evensverzekeringen, pensioenverzekeringen etc. moeilijk te "lezen" en wordt u als "koper" geconfronteerd met allerlei vragen en onduidelijkheden. In dit gratis spreekuur kunt u terecht voor advies, informatie en antwoorden op uw vragen.

 

Eddy werkt op basis van een persoonlijke benadering, zowel voor particulieren als (MKB) bedrijven en voor startende ondernemers en freelancers. Hij biedt altijd maatwerk op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening en indien nodig schakelt hij de hulp van specialisten in mocht u een zeer specifieke kwestie hebben. Doordat Eddy G. Rakers onafhankelijk is en niet voor een bank of verzekeringsmaatschappij werkt, kan hij een veel breder scala aan producten adviseren waar een adviseur bij een bank nagenoeg altijd beperkt is tot de producten van zijn eigen bank.

Met name op gebied van hypotheek advisering kan uw voordeel oplopen van vele duizenden tot tienduizenden Euro's! Het voordeel is uiteindelijk voor u: een uitgebreide vergelijking op maat waarbij daadwerkelijk alle mogelijkheden op een rij zijn gezet volgens uw wensen.

 

Iedere tweede dinsdag van de maand  van 13.00-17.00 uur
Locatie: de benedenverdieping van bibliotheek Borne

meer uit agenda
Spreekuur voor verzekeringen