8
jan

Start: Kinderkoor - introductiecursus

Zingen is leuk en cool!


Zingen is cool! Samen met andere kinderen zingen is nog veel cooler en ook erg leuk!! Naast het pure plezier dat je kunt beleven aan het samen zingen, verbetert zingen je muzikale gehoor. Het ondersteunt je taalontwikkeling want ritme, rijm, melodie en de intonatie van een lied vormen vooral de basis van taal. En zingen is goed voor je stemvorming. 

Wil jij weten hoe dat is, lijkt het je fijn om samen met andere kinderen in een koor te zingen? Kom dan meedoen met het Kulturhus Kinderkoor. 

Het Kulturhus Kinderkoor biedt kinderen een prachtige, speelse manier om met muziek bezig te zijn. Je leert hoe het voelt om op te treden en in groepsverband iets neer te zetten. Veel beroemde artiesten zijn via het zingen in een koort een droomcarriere als professineleel popmuzikant begonnen, dus wie weet!! 

In een periode van 15 lessen ontdek je al snel hoeveel mogelijkheden je hebt met je zangstem Je merkt binnen deze lessen wat een geweldig eindresultaat je kunt bereiken als je samen zingt en samen werkt met een leuke groep kinderen van jouw leeftijd! Uiteraard sluiten we de 15 lessen af met een spetterend optreden. We starten al met het koor bij een deelname van tien kinderen. 

 

Kosten: Voor 15 lessen betaal je maar € 15.-
Voor kinderen van 8-12 jaar
Op de donderdag van 15.30 tot 16.30 uur
Start: donderdag 8 januari
Voor meer informatie en of aanmelding: AANMELDFORMULIER

meer uit agenda
Start:  Kinderkoor - introductiecursus